Doneaza o prajitura de casa, trimite un copil in tabara!

Impreuna cu colectivul Directiei de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Mangalia, am desfasurat o campanie in care am convins mai multe doamne din Mangalia sa ne doneze o prajitura de casa. Prajiturile au fost oferite celor care au facut donatii, in cadrul proiectuui „Doneaza o prajitura de casa, trimite un copil in tabara”. Actiunea a fost un incununata de succes . Actiunea a avut loc in cadrul evenimentului „Fii Satului 2017” in com. Albesti

interviu Mangalia TV

Asociatia ProActiv pentru Comunitate 发布于 2017年6月3日

Doneaza o prjitura

 

Din culisele campaniei “Cumpără o prăjitură de casă și trimite un copil în tabără”

     

 

 

CEAM FACUT CU BANII???

„Trimite un copil in Excursie”

18 copii cu rezultate bune la invatatura ai Scoliilor gimnaziale nr 1 si nr 2, din Mangalia, provenind din familii defavorizate , au plecat in excursie la Constanta. Cu sprijinul d-lui prefect Adrian Nicolaescu au vizitat gratuit Delfinariul si Muzeul de Istorie

Trimite un copil in Tabara

Cand am inceput proiectul ne intrebam daca o sa reusim sa ajutam un copil sa mearga in tabara. Dupa actiunea noastra am atras langa noi si alti sponsori S.C. SOLARIS S.R.L. si d.na Memblat Ghiulgiean.

Ce am facut? Colegii inimosi de la Directia de Asistenta Sociala Mangalia au intocmit dosarele pentru ca 10 copii sa mearga in tabara sociala platita prin fonduri guvernamentale. Noi , i-am echipat cu tot ce au avut nevoie si le-am dat bani de buzunar, pentru micile placeri dulci.

„Trimite un copil la scoala”

Ce am mai facut cu restul de bani?

Am mai colectat cateva donatii  prin amplasarea unei cutii in punctul de alimentatie publica „Semafor” , din Vama Veche.

Astfel am cumparat rechizite pentru 12 copii.

12 copii s-au bucurat ca au mers la scoala cu rechizite noi. Ghiozdanele au fost donate de alte proane inimoase din Mangalia.