Fiecare copil merită un viitor mai bun!

Cu ocazia sărbătorii a Sfintelor Paști, Serviciul Public de Asistență Socială împreună cu Asociația „Proactiv pentru Comunitate” și câțiva cetățeni generoși, au demarat proiectul „Fiecare copil merită un viitor mai bun”. Acest proiect vine în sprijinul familiilor defavorizate din municipiul Mangalia – Zona Fruviileg care, din cauza unor împrejurări nefavorabile trăiesc în condiții greu de închipuit, neavând șansa la un viitor mai bun.

Copiii din aceste familii merg la școală și au rezultate bune la învățătură, chiar dacă sunt zile în care nu au ce mânca, perioade ale anului în care nu au îmbrăcăminte adecvată sau rechizitele școlare necesare desfașurării cursurilor la același nivel cu ceilalți copii. Din dorința de a-și depăși condiția socială și de a reuși să iasă din mediul în care trăiesc fac eforturi deosebite, ce se oglindesc în rezultatele lor la învațătură.

Pentru susținerea acestor copii, Serviciul Public de Asistență Socială, Asociația „Proactiv pentru Comunitate” și câțiva cetățeni generoși s-au implicat atât financiar cât și material. Astfel, joi, 13 aprilie, reprezentanții Serviciului Public de Asistență Socială, s-au deplasat în zona Fruviileg pentru a le oferi ajutoare: alimente, dulciuri, haine și jucării, pentru ca aceste familii să-și petreacă sărbătorile pascale altfel decât de obicei.